Over Allis

  Nadat Dhr. Kerstens eerst jaren werkzaam is geweest bij Drogisterij Scheeren te Roosendaal, een in die tijd nog een echte drogisterij waar men kruiden, verven, zalfjes e.d. zelf deed samenstellen, is de “liefde” voor dit vak ontstaan. De opleiding drogist is door Dhr. Kerstens met succes behaald in 1972. In die tijd bevatte de opleiding ook het samenstellen van zalfjes, poeders, kruidenmengsels etc.

  Met veel pijn en moeite (geen geld), is in 1972 een drogisterij in Alphen aan de Rijn overgenomen en deze is in enkele jaren uitgebouwd tot een winstgevend bedrijf hoofdzakelijk afgestemd op de eigen “hobby” met kruiden, homeopathie, het maken van zalfjes, crèmes, milks, lotions, zonnebrandmiddelen, shampoos, etc. onder de naam “Milke”.

  Na een aantal jaren is deze zaak verkocht en is er een nieuwe start gemaakt in hartje centrum van Roosendaal met Drogisterij Kruidenhuis "DE KORENBLOEM", met hoofdzakelijk eigen maak capsules, tabletten, huidverzorgingsproducten, kruiden, thee, koffie, oud hollands suikerwerk, etc.

  Na een tijdje is ons eerste merk “Yin Yang” geboren, welke we zijn gaan commercialiseren in Nederland, België en Luxemburg. Het producten scala is verder uitgebouwd met de merken “Milly Little" en "Bellotte". De firmanaam was (naar de drie merken vernoemd) YBM B.V. te Roosendaal. Later is hier nog de “HOMEOPATHEEK” serie bijgekomen. Door de enorme groei en het stijgende aantal werknemers is uiteindelijk besloten dit bedrijf te verkopen. Voor De Korenbloem bleven we op kleine schaal produceren.

  Door de aanhoudende vraag van collega drogisten e.d. is ook deze “hobby” weer uitgegroeid naar een serieus bedrijf L.P. Antheunis B.V., met de volgende werkzaamheden:

  Produceren en/of afvullen van cosmetica voor derden (private label).
  Produceren en/of afvullen van voedingssupplementen voor derden (private label).
  Dienstverlening (afvullen, aanname / opslag / verzenden van goederen voor derden).
  Productie eigen merk Cosmetica & Voedingssupplementen met het merk “Allis” en verkoop aan particulieren en de detailhandel.

  Drie dingen die hoog in het vaandel staan:
  • Kwaliteit moet perfect zijn.
  • Kwantiteit van klein naar groot.
  • Levertijd moet voor iedereen acceptabel zijn.
  Allis® is een handelsmerk van:
  L.P. Antheunis BV
  Zwaanhoefstraat 6
  4702LC Roosendaal
  Contact
  Telefoon : 0165-541485
  E-mail : info@allis.nl
  KvK : 201292574702LC Roosendaal
  © 2017 - Allis® is een handelsmerk van L.P. Antheunis BV.